RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

Журналіст розповів, від чого Трамп приходить в сказ

Президент США Дональд Трамп робить "незграбні кроки" на своєму посту, оскільки його дії регламентовані численними бюрократичними процедурами.

Про це у своїй замітці на сайті радіостанції "Ехо Москви" написав головний редактор радіо Олексій Венедиктов, навівши забавне пояснення, зроблене приятелем американського президента.

"Уяви собі, що ти довгий час був одноосібним і необмеженим головою великої корпорації, де всі твої розпорядження виконувалися беззаперечно.

Припустимо, Дональд вирішив змінити штори в своєму кабінеті — сірі на золотисті. Секретарка це зробить за одну годину. Дивився 'Диявол носить Прадо'? Там все вірно.

А тепер ти президент США, наймогутніший у світі. І теж хочеш змінити штори.

Але приходить чиновник з Бюджетного управління Білого Дому і пояснює тобі, що це держвласність, що у постачальника БД, з яким контракт на 999 років, зараз немає потрібного відтінку, що ФБР потрібно три дні, щоб перевірити їх /штори/ на предмет мікрофонів і Сікрет Сервіс ще три дні на предмет отруйних речовин. Загалом, пане Президенте, не раніше наступного понеділка.

Ти хіба не озвірів би?", - навів Венедиков пояснення друга Трампа.

"І тут я змушений був погодитися з товаришем Дональда Трампа — і я б озвірів, плювався в твіттері отруйною слиною так, що жодна Іванка мене б не втримала", - підсумував журналіст.

Як повідомляв "Апостроф", користувачі соціальних мереж з гумором коментують те, з яким захватом Дональд Трамп сів за кермо вантажівки під час зустрічі з членами Американської асоціації вантажоперевезень.