RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

"Батьківщину" звинуватили в планах сфальсифікувати результати на місцевих виборах

Партія "Батьківщина" готується до фальсифікацій на виборах в об'єднаних територіальних громадах, які пройдуть 30 квітня.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив Володимир Даниленко, кандидат на пост голови ТроїцькогоОТГ в Луганській області.

За словами Даниленка, "Батьківщина" сформувала "під себе" районну виборчу комісію, навмисно не включивши до списку членів ДВК більше 240 осіб.

"Всі дільничні комісії сформовані під "Батьківщину". У день голосування 30 квітня і далі в Троїцькому і околицях буде жарко. Секретар – Алиференко Олена Петрівна від "Батьківщини". У середині квітня Троїцька районна комісія відмовилася включати в число членів дільничних виборчих комісій представників 11 із 14 кандидатів – понад 240 осіб", - написав Даниленко.

Він також додав, що кандидати виграли суд та апеляцію, але з потенційними членами комісій "провела роботу" місцева влада та поліція.

"Більше половини відмовилося. В результаті до комісії потрапило лише по 3-4 представника. Решта – ті, хто спочатку влаштовували районну комісію. Але і це не все: вчора зажадали оригінал протоколу районної комісії по призначенню членів дільничних комісій. Протокол при нас роздрукували і підписали голова з секретарем. Вимагаємо оригінал – відмовляють", - написав Даниленко.

Кандидат на пост голови ОТГ підкреслив, що, на його думку, в день виборів 30 квітня на виборчих дільницях готується фальсифікації.

Нагадаємо, 30 квітня в Україні пройдуть вибори до 47 ОТГ.