RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

В "Нашому краї" назвали напад на приймальню в Маріуполі реакцією на зростання впливовості партії

Голова Донецької обласної організації "Нашого краю" Сергій Третьяков заявив, що напад на громадську приймальню партії в Маріуполі є реакцією на її зростаючу впливовість в Україні.

Про це повідомляє прес-служба партії.

За словами Третьякова, в ніч з 3 на 4 травня невідомі зірвали банер з символікою "Нашого краю" і розмалювали стіни офісу.

"Зростання підтримки "Нашого краю" в Донецькій області і по Україні загалом, що підтверджено останніми виборами в ОТГ, провокує владу і наших політичних опонентів на дії у відповідь. Разом з тим, подібні дії шкодять не партії, не її лідерам, а рядовим маріупольцям, які кожного дня отримують допомогу та підтримку в громадських приймальнях партії", – заявив він.

Третьяков також нагадав, що згідно з даними Комітету виборців України, "Наш край" переміг на виборах до міських ОТГ, які відбулися 30 квітня. Результат партії: 42 обраних депутата, 17,4% від усіх партій, чиї представники пройшли в місцеві ради.

"Тільки за минулий рік громадська приймальня політичної сили опрацювала близько 450 звернень громадян. Ефективність вирішення цих питань становить близько 66%. А представники партії, незважаючи на можливі іміджеві втрати, беруть на себе складні ділянки роботи у тих місцях, де можуть бути максимально корисні місту та його жителям", – заявив Третьяков.

Зазначається, що сьогодні всі офіси партії "Наш край" в Маріуполі продовжують працювати в штатному режимі.