RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Передвиборна кампанія почалася: відомий журналіст вказав на ряд важливих рішень

Російський журналіст і телеведучий Євген Кисельов вважає, що заборона російських соцмереж, мовна квота на телебаченні й інші важливі рішення, які приймаються в Україні останнім часом, свідчать про початок передвиборної кампанії в країні.

Таку точку зору Кисельов висловив в інтерв'ю "Обозревателю".

Він зазначив, що спостерігається певна тенденція: влада раптом почала приймати важливі рішення. Кисельов перерахував їх: мовна квота на телебаченні, закон про візи, заборона російських соцмереж та інтернет-сервісів, два церковних законопроекту, спрямовані проти УПЦ МП, рішення не впустити в Україну політтехнолога телеканалу "Інтер" Ігоря Шувалова.

На думку Кисельова, це якийсь тренд. Він вважає, що влада намагається потрафити настроям тих людей, які, на думку політтехнологів, складають "ядерний електорат" "Народного фронту" і БПП.

Кисельов зазначає, що по суті справи вже починається передвиборча кампанія, а сьогочасним тактичним завданням влади є спроба реанімувати націонал-патріотично налаштований електорат.

Як повідомляв "Апостроф", раніше Євген Кисельов розповів, як Путін може залишитися при владі, не беручи участь у виборах.