RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

27 березня

Всі новини

Партія президента втрачає позиції на Чернігівщині через недбальство Атрошенка, – експерт

Міський голова Чернігова Атрошенко продовжує власну політичну гру напередодні президентських виборів, у зв’язку з чим президентська партія втрачає позиції на Чернігівщині.

Таку думку на своїй сторінці Фейсбук висловив політолог Андрій Золотарьов.

За словами експерта, через недбальство Атрошенка, наприклад, БПП втратив лідерські позиції в області – наприклад, у процесі створення об'єднаних територіальних громад.

«У багатьох кампаніях, наприклад, у Носівці, депутати БПП взагалі не пройшли до міської ради. Хоча саме політичну силу Президента курирують Атрошенко і його ставленик на посаді губернатора Куліч», – зазначив Золотарьов.

Він наголосив, що Атрошенко продовжує власну політичну гру напередодні президентських виборів.

«Пробним каменем стало звільнення з посади секретаря міськради представника «Нашого краю» Бистрова. Важливим є те, що «Наш край» виконує стабілізуючу функцію у владних розкладах на Чернігівщині», – заявив Золотарьов.

Політолог нагадав, як минулого президент нагородив Атрошенко орденом за заслуги.

«Очевидно, на Банковій врахували ризики, пов'язані з можливою втратою позицій в області. І розіграли комбінацію. Спочатку Атрошенко отримав з Банкової орден, який дав неприємний публічний ефект для Порошенка. У відповідь Атрошенко ніби повернув на посаду секретаря міськради представника «Нашого краю» – Максима Черненка. Що цікаво, сама фракція того на посаду не висувала та рішення про його підтримку не приймала», – повідомив Золотарьов.

Загалом, на думку експерта, ситуація у Чернігові стає все цікавіше: "Відхід Атрошенка від президента та перехід в інший табір – питання часу".