RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

10 травня

Всі новини

​Все повернуть: в РФ розповіли, як змусити Кремль до переговорів з Україною щодо Криму й Донбасу

Примусити Росію сісти за стіл переговорів щодо звільнення захоплених українських територій може озброєння України з боку США.

Таку думку висловив російський політик Костянтин Боровий в інтерв'ю «Апострофу».

«Рішення проблеми тільки одне – озброєння України. Поставка не Javelin, які дуже потрібні і корисні, а серйозної зброї», - підкреслив Боровий.

Він упевнений, що «тільки це рішення призведе до припинення окупації території України, звільнення Криму». «Тому що в той момент, коли Україна покаже, що вона в змозі захищати свої території, Росія буде зацікавлена вступити в переговори з Україною, в іншому випадку втратить не тільки Крим, але і Севастополь (базу Чорноморського флоту РФ, - "Апостроф")», - сказав Боровий.

Політик зазначив, що «якщо Україна продемонструє здатність звільнити свою територію від російських військ на сході, то для Росії це буде означати необхідність швидкого початку переговорів, поки ця проблема не буде вирішена Україною силовим шляхом».

«Кремль піде на компенсацію, і на повернення власності, пляшок "Масандри". Вони все повернуть, лише б залишилася можливість бути присутнім у Севастополі. Або повне виведення військ, у тому числі і з Севастополя, і подальша ізоляція Росії», - пояснив Боровий.

Повний текст інтерв'ю читайте на «Апострофі» Кремль поверне Україні Крим і Донбас за однієї умови - Костянтин Боровий.