RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

Рік-два протримається: астролог озвучив прогноз по владі Путіна і його фізичній ліквідації

Український астролог Влад Росс вважає, що президент РФ Володимир Путін не зможе протриматися на своїй посаді весь свій наступний президентський термін.

Про це Росс розповів в інтерв'ю "Апостроф.Лайм".

"Його найбільша помилка - те, що він йде на президентські вибори. Я взагалі не бачу його при владі найближчі шість років. Рік-два протримається максимум - і фініта ля комедія. Я не бачу його при владі близько. У мене навіть внутрішнього відчуття немає, що він буде при владі", - повідомив він.

Астролог також вважає, що можлива фізична ліквідація Путіна або погіршення його здоров'я.

"Фізична ліквідація можлива. Зокрема, раніше я говорив про високу небезпеку отруєння для нього. До речі, по здоров'ю у нього поганий наступний рік. У нього мати і батько від раку померли. І все прекрасно знають, що і сам Путін страждає від раку хребта . Ця форма раку податлива до лікування, то ремісія, то ні. Ви помічали у нього синдром неспокійних ніг? Так буває, тільки якщо у людини погано з хребтом або він дуже погано спить ночами або не спиться в принципі", - розповів Росс.

"У Путіна Сатурн входить в будинок хвороби. Це планета великого нещастя. Будинок хвороби, зрада, можливість зрад і ризик палацового перевороту. Тому що ті санкції, які висунуть США в лютому-березні, вже ніхто не потерпить, просто відбудеться ліквідація всіх олігархів Росії", - додав астролог.

Росс також вважає, що війна на Донбасі закінчиться відразу після відходу Путіна від влади. За його словами, тоді всі бойовики і їх ватажки втечуть в Росію.

Читайте повністю політичні прогнози Влада Росса на 2018 рік у його інтерв'ю "Апостроф.Лайм": План повалення Путіна вже є, 2018 рік буде абсолютно українським.