RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Війна в Україні зупиниться через два місяці: в Росії розповіли, як Захід може приборкати Путіна

Завдяки небайдужому відношенню Заходу до ситуації в Україні є надія на те, що російська агресія буде подавлена через пару місяців.

Таку думку "Радіо Свобода" озвучив російський філософ Ігор Чубайс.

"Європа не кидає Україну. Ці питання обговорюються на всіх міжнародних зустрічах. Євросоюз зберігає свої санкції. Він не скасував і не відмовився від санкцій. Резолюція ООН по Криму теж прозвучала дуже переконливо. Власне, ніхто не погодився зі зміною статусу Криму. В цьому відношенні - це і є підсумком року. Якщо сформулювати коротко, то це - позиція Заходу", - говорить Чубайс.

Також він згадує рішення США про постачання летального зброї Україні. На думку філософа, цей крок довів, що у Заходу є важелі впливу на Росію. При цьому Чубайс вказує на необхідність активної боротьби з корупцією в Україні.

"Я думаю, що якщо Захід буде продовжувати відстоювати свою лінію, а у Заходу в цьому відношенні величезні невикористані ресурси, то війна в Україні зупиниться через два місяці. Захід може посилити тиск. Росія майже на межі своїх економічних можливостей, так як вже нема на що утримувати нашу освіту, нашу охорону здоров'я. І що ще дуже важливо в перспективі - для того, щоб процес відбувся, а він цілком може в наступному році почати рухатися в потрібному всім напрямку, - Україні необхідно зробити переконливі кроки в боротьбі з корупцією", - говорить Чубайс.

Раніше в інтерв'ю "Апострофу" французький політолог Лоран Шамонтен дав свій прогноз завершення війни на Донбасі.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Політика
Теги: