Росіянка зробила скандальну заяву про групове згвалтування на яхті путінського олігарха

Модель Анастасія Рибка звинуватила кремлівського олігарха Олега Дерипаску та віце-прем'єр уряду РФ Сергія Приходька в груповому згвалтуванні на яхті.

Про це вона повідомила в відео, розміщеному в соціальній мережі Instagram.

"У мене є честь і почуття власної гідності. Хочу, щоб Олег (Дерипаска - ред.) Вирішив, як саме ми будемо розбиратися з питанням. Бачу два варіанти. Або він на мені жениться, і я не втрачу честь і гідність, або я пишу заяву на згвалтування. Я буду домагатися, щоб він і його друг прийшли на "Пусть говорят" і відповіли за свої вчинки", - сказала вона.

An error occurred while retrieving the Tweet. It might have been deleted.
An error occurred while retrieving the Tweet. It might have been deleted.

Також Рибка опублікувала в своєму Instagram інше відео, яке потім видалила.

"Я не хотіла вступати в інтимний зв'язок ні з ними ні з ким-небудь ще. Я боялася відмовити. Я перебувала в такій ситуації. Так, Олексій (Навальний) правий. Це була Європа... Я боялася, що зі мною можуть щось зробити, якщо я відмовлю. Потім, коли я дізналася, хто насправді ці люди... я зрозуміла, що можна в поліцію не звертатися. Все, що я скажу, не матиме сенсу. Я хочу, щоб люди з фотографії з яхти відповіли за свої дії", - заявила вона.

Варто відзначити, що раніше сьогодні російський опозиційний політик Олексій Навальний зумів виявити, використовуючи книгу Рибки "Щоденник зі зваблення мільярдера, або Клон для олігарха", що Дерипаска, Приходько і сама модель разом перебували на яхті в серпні 2016 року. У книзі вона описала те, що відбувалося, не називаючи імена.

Пізніше Рибка заявила, що історія із згвалтуванням на яхті дерипаски була видумкою.

Дивіться також пікантні знімки Анастасії Рибки на "Апострофі".