Заходили цілими колонами: в Росії розкрили правду про причетність "відпускників" і "добровольців" з РФ до війни на Донбасі

Лідер російської неонацистської організації "Російська національна єдність" (РНЕ) Олександр Баркашов розповів про величезні втрати російських найманців на Донбасі, в зв'язку з масовою їх загибеллю 7-8 лютого в Сирії в бою з курдами і силами США.

Про це він написав в коментарях в Вконтакте.

"Наведу конкретний приклад, 24 серпня 2014 року через РФ на Донбас заходила колона російських добровольців, близько 300 осіб. На броні. Завели її в хохляцьких засідку. Хохли вдарили по колоні з Градів, артилерією, буквально за 10-15 хвилин втрати 88 осіб, одних тільки убитих. Половини буквально в перші хвилини, багато хто навіть з броні зістрибнути не встигли і з тентованих КРАЗів. і без усякої авіації ", - написав він.

Він додав, що 24 серпня в тій колоні знаходився його власний син, а й він, і ЗМІ про ситуацію промовчали.

Баркашов також розповів про знамениту загибелі "псковських десантників".

"У таку ж засідку потрапили Псковські десантники, типу" відпускники ", там втрати були меншими, 40 осіб, але теж за 5-10 хвилин", - написав він.

Лідер РНЕ заявив, що російські найманці в серпні 2014 року одержали по півтори тисячі доларів за два тижні бойових дій. Він також підтвердив факт жорстоких обстрілів російської артилерії з території РФ за українськими підрозділам.

Нагадаємо, число підтверджених жертв серед росіян під час бою з курдами і силами США вночі з 7 на 8 лютого досягло вже 8 осіб. Всього ж, за різними версіями, загинуло від 200 до 600 російських найманців.

Читайте докладніше про наслідки інциденту на "Апострофі" Путін отримав удар і потрапив в незнайому ситуацію: що значить розгром найманців РФ в Сирії.

.