Що чекає Путіна на Донбасі після поразки в Сирії: з'явився прогноз

Російський політолог Дмитро Орєшкін вважає, що поразка в Сирії не залишить для президента РФ Володимира Путіна можливостей кардинально змінити ситуацію на Донбасі, так як за цим настане жорстка відповідь.

Про це він пише у своїй колонці на "Апострофі".

"Я думаю, що після поразки в Сирії Путін не зможе ні піти з Донбасу, ні відігратися там. Приєднати і робити жорсткі кроки в нинішніх умовах було б контрпродуктивно", - прогнозує Орєшкін.

За його словами, якщо раніше Захід не так сильно звертав уваги на дії Путіна, то після низки скандалів з наркотиками, підміною сечі олімпійців і отруєнням Сергія Скрипаля, світова громадськість налаштована проти нього. Отримати підтримку Росія може тільки від тих країн, які від неї залежать.

"На цьому тлі ще один акт анексії, вже відкритий, а не повзучий, спричинить за собою ще один цикл санкцій. Причому вже охоче санкцій: Захід шукає способи як слід покарати Володимира Путіна. Накопичилося, що називається, кількість переходить в якість", - зазначає Орєшкін.

Детальніше читайте в матеріалі на "Апострофі" - В Путіна залишилося два поганих варіанти в Сирії, на Донбасі виходу теж немає.