RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

Ответка Вакарчуку: джерело розповіло, кому і навіщо знадобився Зеленський-політик

Відомого українського шоумена Володимира Зеленського активно просувають в політику на противагу музиканту, лідеру групи "Океан Ельзи" Святославу Вакарчуку.

Про це один з нардепів на умовах анонімності розповів "Апострофу".

Відзначається, що в політикумі вже давно курсує інформація про те, що власник телеканалу 1+1 Ігор Коломойський буде спонсорувати проект Зеленського.

"Коломойський може використовувати його для того, щоб шантажувати деяких інших політиків, щоб він грав на їхньому ж електоральному полі, щоб він перетворив все на фарс і клоунаду своєю участю. Але щоб він реально пішов на вибори – навряд чи. Ще він як публічна особа може підтримати якогось іншого політика", - розповів нардеп "Апострофу".

Також знайомий з процесом політтехнолог затверджує, що Зеленський спочатку просувався як противага Вакарчуку.

"Це дуже дорогий проект. "Відповідь [українському мільярдеру Віктору] Пінчуку та його інвестиціям у вигляді Вакарчука. Точніше, не стільки Пінчуку, скільки його партнеру [американському інвестору Джорджу] Соросу. Мета – перетворити Вакарчука на фарс", - підкреслив він.

Більше про просування артистів читайте в матеріалі "Апострофа" - Зеленський vs Вакарчук: хто і навіщо штовхає артистів в політику.