RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

НАБУ готував секс-провокацію проти співробітника НБУ: Демчина розкрив план

Перший заступник голови Служби безпеки України Павло Демчина оприлюднив план НАБУ, метою якого був шантаж співробітників Національного банку.

Про це повідомила в Facebook прес-секретар СБУ Олена Гітлянська, зазначивши, що Демчина подав відповідну заяву в Генеральну прокуратуру України, пише "Обозреватель".

"У сейфі одного із співробітників НАБУ було вилучено конверт, в якому знаходився план компрометації співробітника НБУ. Згідно з ним, представники НАБУ повинні були створити умови для знайомства з зазначеною посадовою особою шляхом штучного створення ДТП за його участі та подальшим запрошенням до закладу громадського харчування для вживання алкогольних напоїв нібито для врегулювання питань відшкодування шкоди, завданої під час ДТП", - йдеться в заяві Демчини.

Після вживання алкоголю співробітники НАБУ планували спровокувати співробітника НБУ до вступу "в інтимні стосунки з заздалегідь обраною особою і здійснити відеофіксацію позашлюбних статевих зв'язків".

За словами Демчини, цю інформацію йому вдалося дізнатися під час розслідування протиправних дій НАБУ.

"Однак співробітники відомства доклали ряд зусиль для того, щоб скандальні матеріали, що очорнює їх репутацію, були вилучені з кримінального провадження", - наголошується в заяві.

Як повідомлялося, раніше Демчина розповів про те, що НАБУ підготувало йому необгрунтоване підозра про незаконне збагачення. У зв'язку з цим він подав скаргу Генеральному прокурору.