RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

"Батьківщина" підтримала важливе рішення Ради по Сенцову

Фракція партії "Батьківщина" підтримала заяву Верховної Ради України до Норвезького Нобелівського комітету щодо висунення кандидатури Олега Сенцова на здобуття Нобелівської премії миру.

Про це йдеться у повідомленні на сайті партії.

"Олег Сенцов, безумовно, заслуговує на Нобелівську премію миру. Ми маємо зробити все можливе, щоб Олег Сенцов жив", – заявив з парламентської трибуни заступник голови партії Іван Крулько.

Він зауважив, що кожна свідома та патріотична людина, як в Україні, так і за її межами, мусить потурбуватися про життя та здоров’я Сенцова, який продовжує голодувати заради звільнення інших політв’язнів Кремля.

Крулько також закликав світову спільноту бути разом із Україною в протистоянні агресору, що розв’язав війну на Сході і здійснив незаконну анексію Криму.

Він також закликав українську владу наполегливіше тиснути на Росію в питанні звільнення політв’язнів.

"Ми закликаємо українську владу та дипломатичних представників займатись не порожніми розмовами, а суттєво посилювати тиск на російського агресора, і рятувати життя українським політичним в’язням, зокрема Олегу Сенцову", – резюмував заступник голови партії "Батьківщина".

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Політика
Теги: