RU  UA  EN

Неділя, 26 травня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 42.95
НБУ:USD  39.80
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 травня

Всі новини

Дати в морду Путіну: генерал дав сумний для Кремля прогноз

У Росії вже не так сприймають агресивні методи взаємодії зі своїми близькими і далекими сусідами.

Про це в інтерв'ю "Апострофу" розповів експерт з питань безпеки, ветеран зовнішньої розвідки, генерал-лейтенант Василь Богдан.

Він зазначив, що також в РФ намітилася тенденція, коли переважна більшість населення вже не сприймає Захід як ворога.

"Росіяни вже перенаситилися мілітарної термінологією, мілітарними перспективами, які все більше і більше тануть. І та могутність, про яку всіляко намагаються говорити російські пропагандисти типу Кисельова та інших, не настільки потужна в порівнянні з мілітаристським ресурсом НАТО і західного світу в цілому", - заявив Богдан.

Як він сказав, Путін і його режим йтимуть до тих пір, поки його не зупинять і не застосують до нього відповідні методи.

"Як тільки йому, вибачте, дадуть в морду, він зупиниться, заспокоїться, і я так думаю, що якщо не він, то хтось інший піде на конструктивні кроки для врегулювання ситуації, в тому числі і з Україною. Він задекларував 10 років для свого панування в Росії, а це фактично культ особистості. І мене дивує поведінка переважної більшості російських демократів, гуманістів, як вони кажуть, як вони можуть закривати очі, коли фактично в Росії відновлюється кріпосне право, і враховується думка лише однієї людини. Про яку там можна говорити демократію, гуманізм, цінності і т.д.", - підкреслив експерт з питань безпеки.

На його думку, згодом в Росії будуть відбуватися певні процеси, "вони почнуться, можливо, з околиць, а можливо, і з центру". Богдан пояснив: "Тому що є така розхожа формула, що в Україні влада змінюється на Майдані, а в Росії - шляхом палацових переворотів".

Детальніше читайте в матеріалі "Апострофа" - "Росія деградує і скоро повторить долю СРСР - генерал".