RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Яценюк дав оцінку політиці Тимошенко і Порошенка

Колишній прем'єр-міністр України і лідер партії "Народний фронт" Арсеній Яценюк відмовився давати політичну оцінку лідеру партії "Батьківщина" Юлії Тимошенко, сказавши, що "ніколи не скаже гострих речей" на адресу людей, з якими він працював або мав "спільне політичну життя".

Незважаючи на це, політик заявив в інтерв'ю "Радіо НВ", що має "суттєві відмінності" в соціальних, економічних і політичних поглядах з ВО Батьківщина. Він підкреслив, що програма партії Юлії Тимошенко "більш соціально-популістична", а його - "суто ринкова".

"Ми точно маємо суттєві відмінності в соціальних, економічних і політичних поглядах із Батьківщиною сьогодні. Це природно, тому що їх програма більш соціально-популістична, моя програма - суто ринкова. Щодо того, кого підтримувати - люди визначаться, кого підтримувати, а наша партія може підтримувати тільки членів нашої партії", - зазначив політик.

Крім цього, екс-прем'єр-міністр сказав, що президент Петро Порошенко здійснив "історичну річ, яка нікому не вдавалася" - ініціацію надання томосу про автокефалію Українській православній церкві.

"Я не знаю, що історія напише про Петра Олексійовича, але я знаю точно, що, якщо цей процес буде завершений (а він вже на завершальній стадії), він увійде в історію як особистість, яка це зробила", - зазначив Яценюк.

Лідер Народного фронту не став коментувати інші аспекти роботи Порошенка, сказавши, що його президентську діяльність оцінить український народ.