RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Тимошенко озвучила головне завдання для влади на 2019 рік

Влада у 2019 році має стати політично відповідальною перед власним народом та країною.

Із такою ініціативою на своїй сторінці у Facebook виступила лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко.

"Українська влада в останні роки невтомно повторює, що вона проводить шалені реформи. Але всі ці реформи, якщо відкинути спекулятивну риторику, спрямовані проти людей. Зростання цін та тарифів, інфляція, розвал цілих державних систем (охорона здоров’я, освіта, наука тощо) – це прямі наслідки таких "реформ", – написала Тимошенко.

Вона зауважила, що у сусідній Польщі, яку в Україні часто називають прикладом проведення реформ, напередодні нового року Сейм зібрався на термінове засідання, де запровадив мораторій на здорожчання електроенергії для споживачів та заборонив піднімати тарифи.

"Нашим "реформаторам" такий "популізм" і не снився. Терміново вони збираються лише на дерибан бюджетних коштів. І хизуються непопулярними реформами. То зробіть бодай одну популярну. Хоча б для прикладу. У нас 28 років йдуть непопулярні реформи, які несуть непопулярні, неефективні наслідки", – констатувала Тимошенко.

На її думку, 2019 рік має змінити "ганебну ситуацію", а Україна має отримати владу, яка у своїй діяльності керується інтересами людей.