RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Тимошенко нагадала про пораду, яку їй дала Маргарет Тетчер

Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко нагадала про пораду, яку їй дала Маргарет Тетчер

"Бути сильним і ніколи не здаватися", - нагадала Тимошенко.

Такою була одна з порад, яку Маргарет Тетчер дала Юлії Тимошенко під час їхньої зустрічі, згадала лідер "Батьківщини" під час програми «Свобода слова» на телеканалі ICTV.

"Залізна леді", як називали Тетчер за твердість, що забезпечила Британії перемогу у Фолклендській війні, зустрічалася з Юлією Тимошенко у 2007 році.

"Це була унікальна жінка, унікальний політик, на долю якого випала і війна, і низка важких для країни рішень, і величезна хвиля дискредитації. Тетчер сказала мені, що відповідальність за країну – це відповідальність найбільшої ваги, яку можна собі уявити. І тому ні в якому разі не можна діяти спонтанно, без підготовки. Все мусить бути прораховано до кожного кроку, до кожної цифри і літери. Саме тому наша команда вже три роки ґрунтовно працює над стратегією розвитку країни з великою командою кращих фахівців. У нас уже немає часу на експерименти. Ми – покоління, яке сьогодні може побудувати свою Україну. І у нас все для цього є – люди, інтелект, ресурси. І будемо діяти, не втрачаючи жодної хвилини", - наголосила Юлія Тимошенко.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Політика
Теги: