RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Корисний для Росії: у Путіна висловилися про гроші на фільми Зеленського

У Росії не бачать причин для того, щоб відмовляти у фінансуванні фільмів компаній, пов'язаних з українським шоуменом Володимиром Зеленським.

Про це заявив заступник голови громадської ради Міністерства культури РФ Павло Пожигайло, повідомляє радіо "Говорить Москва".

"Якщо людина нічого поганого для Росії не зробила, що дозволило б включити його до списку санкцій, то нехай знімає. Тут є два голкових вушка. Перше: конкретно фігура Зеленського. І якщо до нього є питання, то їх треба поставити і вжити заходів. Друге: це фільми. З моєї точки зору, це не пов'язані одна з одною історії", - сказав чиновник.

При цьому Пожигайло заявив, що діяльність Зеленського може бути корисною для Росії.

"Я бачив його ролик про похорон Порошенко. По-моєму, йому навпаки треба дати орден дружби. Зрозуміло, що вони все там змінюють свої позиції, але мені здається, на сьогоднішній момент діяльність Зеленського корисна для Росії, тому що він топить Порошенко, який дійсно русофоб ", - сказав чиновник.

Він також висловив думку, що якщо Зеленський виграє вибори президента в Україні, то "навпаки це добре".

Як повідомляв "Апостроф", згідно з розслідування порталу "Схеми", компанія "Green films", пов'язана із Зеленським, взяла участь і успішно пройшла відбір у конкурсі на отримання держфінансування в Росії фільму "Вниз".

Сам Зеленський пізніше пояснив ситуацію і розповів, який знайшов з неї вихід.