"Розумна сила" висунула Соловйова кандидатом в президенти: що про нього відомо

Політична партія "Розумна сила" на третьому партійному з'їзді у четвер, 24 січня, офіційно висунула свого лідера Олександра Соловйова кандидатом в президенти України.

Про це повідомляє прес-служба партії.

"Ми йдемо на вибори, ми йдемо перемагати і брати владу в свої руки. Наші цілі прості - це те, чого потребують українці: мир, порядок і достаток", - сказав Соловйов на з'їзді.

Він підкреслив, що його політсила - це народна партія так як сформована і підтримується народом України і працює для народу.

Соловйов заявив, що нинішня влада довела людей до бідності, "зруйнувала Донбас" і "віддала Крим без єдиного пострілу". Також він вважає, що Україна довели до "жахливих" боргів перед МВФ.

"Кількість робочих місць скорочується і ми отримуємо відтік населення в інші країни, нас стає менше", - поскаржився Соловйов.

При цьому він підкреслив, що українці вже, нібито, не розуміють, "хто правий, хто винен і як виправити цю ситуацію".

"Люди давно потребують захисту, піклування, поваги і гідних доходів", - підкреслив Соловйов.

Він повідомив, що партія ставить перед собою амбітні завдання на 2019 рік - участь і перемога в президентських і парламентських виборах.

Також він підкреслив, що його партійці приділять особливу увагу контролю за ходом голосування на всіх виборчих дільницях.

"Зрив виборів коштуватиме Україні дорого. Країні потрібна зміна влади законним шляхом. Закон і порядок на виборах - це закон і порядок після виборів", - сказав лідер партії.

Довідка. Соловйов народився 13 липня 1973 року в місті Красноармійськ (нині Покровськ) Донецької області в родині інженера. Спочатку отримав технічну освіту за фахом "Шахтобудівник". Пізніше - закінчив Національну академію МВС України та Донецький державний університет управління, ставши дипломованим юристом і економістом.

Перед приходом в політику Соловйов зробив кар'єру в органах МВС, пройшовши шлях від оперуповноваженого відділу з боротьби з економічними злочинами в Червоноармійському РВ УМВС України до керівних посад в структурі МВС.

У 2015 році після чергового підвищення на посаду заступника начальника управління - начальника відділу Департаменту захисту економіки Нацполіціі України Соловйов за власним бажанням звільнився з органів і на початку 2016 року заснував політичну партію "Розумна сила", яку зараз і очолює.