RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Гучний скандал навколо Міноборони: Гладковський зробив жорсткий випад в сторону Зеленського

Заступник секретаря РНБО Олег Гладковський, син якого потрапив в скандал через розслідування журналістів програми "Наші гроші" висловив подив з приводу реакції на інцидент кандидата в президенти Володимира Зеленського.

Про це він сказав в ефірі телеканалу ZIK.

"Люди, які не бачили військове виробництво, готові нам давати поради, яким чином ремонтувати танки і виробляти бойові машини ... А коли говоримо про передвиборчі коментарі, це в деяких випадках і неприпустимо. Може пан Зеленський навчить нас, як збирати танки?" - заявив він.

Крім того, він заперечує звинувачення, які було озвучено в програмі "Наші гроші" щодо організації його сином контрабанди запчастин зброї з РФ.

"Я став жертвою безглуздостей і інформаційної провокації ... Це абсолютно нахабна брехня, де подають інформацію нібито з анонімних джерел. Моя реакція, як будь-якої людини - це вимога справедливості. Я відреагував миттєво, звернувшись до органів з вимогою розслідувати цей випадок", - заявив Гладковський .

За його словами, щоб уникнути звинувачень у тиску на правоохоронні органи, він уже написав заяву про відсторонення від виконання обов'язків заступника секретаря РНБО.