RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Більшість кандидатів у президенти провалили тест на популізм - "Наш край"

Виборчі програми більшості кандидатів у президенти обіцяють неможливе та провалили тест на популізм.

Про це заявив співголова партії "Наш край" Олександр Мазурчак.

За його словами, нинішні вибори президента України стали рекордними за кількістю популістів, які захотіли в президентське крісло.

"Бажаючі пробратися на найвищу державну посаду обіцяють все, що завгодно, тільки б сподобатися виборцям. Майже ніхто не переймається розвитком економіки, посиленням соціального захисту, продовженням успішної реформи децентралізації. Ніхто не пояснює, як може глава держави створити "прозорий ринок землі", не маючи відповідних повноважень. Обіцяючи неможливе, більшість кандидатів провалили тест на популізм", – наголосив Мазурчак.

На його думку, програма майбутнього президента повинна включати як економічну стратегію розвитку держави, так і курс на продовження розпочатих реформ.

"Розвиток агросектору, IT-сектору, машинобудування та зростання прямих іноземних інвестицій, потужні інфраструктурні проекти, туризм – саме це потрібно для зростання. Це визначені чинним президентом пріоритети, які збігаються з вимогами "Нашого краю" до майбутнього президента, та мають обов’язково базуватись на завершеній реформі децентралізації", – переконаний Мазурчак.

Він зазначив, що сьогодні країні потрібний президент, який знає реальні потреби держави та українців, а не дає порожні обіцянки.

"Наш край" виступає проти зазіхань популістів на президентську посаду. Кандидати мають обговорювати реальні потреби держави та українців, а не обіцяти неможливе. Новий адміністративно-територіальний устрій країни, завершення реформи децентралізації, створення спроможних громад є головними чинниками сильної, потужної держави. Сьогодні державі потрібний президент із реальними досягненнями, а не з брехливими обіцянками", – підсумував Мазурчак.