RU  UA  EN

Вівторок, 30 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

Всі новини

Вибори президента України: Тимошенко розповіла про історичний день

Кандидат в президенти Юлія Тимошенко заявила, що 31 березня для України - це історичний момент.

Про це повідомляє прес-служба партії "Батьківщина", посилаючись на слова Юлії Тимошенко під час акції єднання "Україна обирає зміни".

Акція проходила одночасно на Михайлівській площі в Києві, на Соборній площі в Маріуполі і на площі перед університетом ім. Івана Франка у Львові. Там Юлія Тимошенко підкреслила, що об'єднавши сили і зробивши правильний крок наше покоління повинно дати бій діючій системі влади і вибрати шлях у світле і щасливе майбутнє.

"Це унікальний момент, який на сотні років може визначити майбутнє України і кожного з нас. Такі моменти в житті кожної нації час від часу наступають. Нації або реалізують цей шанс і можливість, або його втрачають. Я переконана, що наш шанс буде реалізований. І ми з вами - наше покоління - несемо відповідальність перед нашими нащадками, яку країну ми передамо дітям: успішну або таку, як зараз; європейську, мирну або у війні і корупції. Наше покоління зобов'язане зробити свою роботу. І ми її зробимо", - зазначила лідер "Батьківщини".

Також вона розповіла, що за останні місяці об'їхала всю Україну від Сходу до Заходу, де побачила і поспілкувалася з тисячами людей. Всі вони, підкреслила Голова партії, чекають змін в країні: "Україна сильна і здатна пройти випробування і вийти на шлях процвітання".

Для того щоб закінчити епоху руїн і почати епоху відродження і становлення України, Юлією Тимошенко був ініційований і розроблений спільно з кращими фахівцями Новий курс - покроковий план дій, чітка стратегія розвитку, яка інвентаризує всі наші ресурси і прокладає шлях, щоб наступні роки були переможними.

За словами Юлії Тимошенко, об'єднавши наші зусилля, ми побудуємо гарну державу, в якій кожен захоче жити.

"У нас є шлях, національний план, світла і чітка надія. Об'єднавшись, ми зможемо показати високий клас, як перемагати і йти вперед", - переконана лідер партії.

Нагадаємо, під час акції єднання кандидата в Президенти України Юлію Тимошенко підтримали голова Спілки власників житла України Олексій Кучеренко, волонтер, юрист, громадський активіст Геннадій Друзенко, ветеран АТО, захисник Донецького аеропорту Микола Тихонов та українські військові, перший президент України Леонід Кравчук і кандидат в президенти Сергій Тарута, який недавно заявив про підтримку лідера "Батьківщини".

Всього в акції взяли участь близько 30 тисяч осіб.