RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

Зеленський призначив нового голову в охопленій коронавірусом області

Президент Володимир Зеленський призначив головою Івано-Франківської обласної державної адміністрації Віталія Федоріва.

Про це йдеться в указі президента №155/2020 від 24 квітня.

"Призначити Федоріва Віталія Васильовича головою Івано-Франківської обласної державної адміністрації", - йдеться в документі.

Федорів народився в 1977 році в селі Братківці Тисменицького району Івано-Франківської області. У 2000 році закінчив Івано-Франківський державний університет нафти і газу за спеціальністю «Економіка підприємств», в 2004 році отримав ступінь магістра в тому ж навчальному закладі.

З 2001 року працював в структурах Івано-Франківської обласної державної адміністрації, а також заступником начальника Держфінінспекції в Івано-Франківській області. З листопада 2018 був заступником голови, а з лютого 2020 року - тимчасово виконуючим обов'язки голови Івано-Франківської ОДА.

В Івано-Франківській області, за останніми даними, зареєстровано 684 випадки захворювання на Covid-19, цей регіон займає третє місце в країні за кількістю хворих після Чернівецької області та Києва.

Як повідомляв "Апостроф", раніше стало відомо про те, що в Івано-Франківській області лікарні переповнені хворими на Covid-19, а також в регіоні багато померлих.