RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Екс-кандидати в мери Одеси Голубов та Червоненко підтримали у другому турі Миколу Скорика

Екс-кандидати в мери Одеси Дмитро Голубов та Євген Червоненко закликали одеситів у другому турі виборів віддати свої голоси за кандидата від "Опозиційної платформи - За життя" Миколу Скорика.

Про це повідомляє прес-служба партії.

Микола Скорик - чесна людина, гідний громадянин і справжній одесит, підкреслив Дмитро Голубов.

"Микола Скорик підтримав мою ідею відродження одеських дворів, він співавтор законопроекту про повернення Одесі статусу міста "Порто Франко" і, найголовніше, Микола Скорик - людина слова, яка завжди ставила інтереси Одеси і одеситів понад усе", - заявив Голубов.

Євген Червоненко нагадав, що Микола Скорик - представник потужної політичної сили, яка має покрокову програму зміни життя одеситів на краще.

"Зараз головне - змінити все те, що веде Одесу в нікуди. Згідно з міжнародними дослідженнями, Одеса - при нинішніх дерибанох і "договорняках"- через сім років стане містом, непридатним для життя. А Одеса повинна бути прикладом для всієї України. Я залишуся в Одесі і буду допомагати Скорику. Дорогі одесити, зробіть крок, про який ви не будете шкодувати", - сказав Євген Червоненко, звертаючись до жителів міста.

Другий тур виборів мера Одеси відбудеться 15 листопада.