RU  UA  EN

Неділя, 19 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

Всі новини

На постріли потрібно відповідати пострілами: Кравчук різко висловився про провокації бойовиків на Донбасі

Перший президент України Леонід Кравчук розповів про те, як країна повинна відповідати на всі звинувачення з боку Росії. Крім того, він вважає важливим давати відсіч всім провокаціям.

Кравчук сказав про це в ефірі телеканалу Україна 24.

Леонід Кравчук, який обіймає посаду керівника української делегації в ТКГ, заявив, що представники України реагують на постійні заяви Російської Федерації про те, що країна порушує Мінські угоди як словами, так і іншими способами. За його словами, найкраща реакція - це "взяти і викинути їх з Донбасу і Кримського півострова".

Перший президент України підкреслив, що російська сторона заслуговує такого звернення. Однак, як він зазначив у своїй заяві, це війна, і сторони домовилися, що працюватимуть дипломатичними політичними методами. Також Леонід Кравчук зазначив, що ігнорувати брутальну лайку, ставлення і політичну брехню не можна.

На будь-яку брехню країна повинна відповідати своєю правдою і фактами. Леонід Кравчук додав, що українська сторона фактів і правди дуже багато, чого не можна сказати про Росію.

Леонід Кравчук зазначив, що необхідно діяти дзеркально. На кожен постріл, згідно його словам, потрібно відповідати пострілом. Політичний діяч говорить про те, що не варто втрачати час і чекати, поки хтось буде убитий або поранений.

"Противник використовує будь-яку можливість для того щоб перетворити провокацію в реалії. Якщо російська сторона може звинувачувати Україну і вимагати щось від нас, то і Україна повинна відповідати тим же," - закінчив політик.

Читайте також: Щоб завтра в Україні було добре, треба сьогодні розвивати дві сили - генерал Сергій Кривонос.