RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

Всі новини

"Армія має бути готова": Зеленський проінспектував позиції ЗСУ на кордоні з окупованим Кримом

Президент України Володимир Зеленський під час робочої поїздки до Херсонської області відвідав передові позиції військовослужбовців на адміністративному кордоні з тимчасово окупованим Кримом.

Про це повідомляється на сайті глави держави.

На передовій позиції Володимир Зеленський оглянув бліндаж і окопи і коротко поспілкувався з військовими, які несуть тут службу.

Також він відвідав базовий табір українських військових поблизу села Чаплинка, де ознайомився з умовами розміщення особового складу. У модульному містечку президент оглянув спальний, санітарний модулі і польовий спортивний зал.

"Дуже важливо як на передовій, так і в резерві бачити стан наших військових, стан нашої армії - технічний та психологічний. Це важливо для того, щоб розуміти: те, що війська відходять, не означає, що армія не повинна бути готовою до того, що в будь-який момент може бути повернення військ до кордонів нашої країни", - сказав Зеленський.

Він передав двом військовим підрозділам прилади нічного бачення і тепловізори.

Як повідомляв "Апостроф", нещодавно Володимир Зеленський побував на передовій ЗСУ на Донбасі, де гинули українські бійці.