RU  UA

Сколихнулася вся Білорусь: прес-секретар Тихановської розповіла про назріваючий "бунт" в оточенні Лукашенка

У всьому світі активно обговорюють недавнє захоплення літака Ryanair в Білорусі, і найближчим часом в країні очікуються нові акції проти режиму самопроголошеного президента Олександра Лукашенка.

Про майбутні протести в ефірі програми "Всьо по бєспрєдєлу" на Апостроф TV розповіла прес-секретар лідера білоруської опозиції Світлани Тихановської Анна Красуліна.

За її словами, акції вже починаються.

"Ми вже бачимо, що сколихнулася вся Білорусь. І у відповідь на рух світової спільноти піднімається і ситуація всередині. Більш того, чиновники в країні дуже напружилися від того, що сталося. Надходить поки неперевірена, але різноманітна інформація про те, що в середовищі чиновників і військових назрівають якісь події", - сказала Красулина.

Вона зазначила, що олігархи і бізнесмени, наближені до Лукашенка, прекрасно розуміють, що їх ресурси тануть.

"У тій ситуації блокади та ізоляції, в якій зараз знаходиться режим, вони дуже скоро залишаться без своїх гаманців. Тому їм не дуже подобається продовжувати все це", - додала вона.

Красулина зазначила, що аналогічна ситуація спостерігається і в армії.

"Коли такі ситуації трапляються, то вже ні для кого не секрет, що режим діє неадекватно. Для того, щоб затримати літак, який летить з однієї країни НАТО в іншу країну НАТО, захопити цей літак ... ну як можна було не подумати про наслідки? Ну як?!" - зазначила вона.

Детальніше читайте в матеріалі "Апострофа": Від Лукашенка відвертаються всі, а росіяни його вже злили - прес-секретар Тихановської.