RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

"Збираємося разом": як буде працювати соцмережа Трампа

Команда експрезидента США Дональда Трампа створила нову соціальну мережу - Gettr. Офіційний запуск заплановано на 4 липня.

Про це повідомляє Politico.

Серед цілей компанії - боротьба з cancel culture, захист свободи слова, здорового глузду, створення ринку ідей, протидія монополіям у соцмережах. На данный момент додаток знаходиться на стадії бета-тестування і стане доступним 4 липня.

Очолює платформу ексречник Трампа Джейсон Міллер. Неясно, чи дійсно причетний Дональд Трамп до створення нової соцмережі.

Як повідомили ЗМІ, додаток має рейтинг для дорослих (від 17 років). Назва походить від фрази "Збираємося разом" (Getting Together). Пости не можуть перевищувати 777 символів за розміром, користувачі матимуть можливість додавати відео тривалістю до трьох хвилин та прямі трансляції.

Інтерфейс нової соцмережі схожий на Twitter. Додаток також пропонує можливість імпортувати з Twitter копії контенту та підписників, якщо у користуча є аккаунт у Gettr.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що вчені склали топ президентів США, в якому Дональд Трамп опинився на одному з останніх місць, на першому ж - Авраам Лінкольн.