RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

Кримські зрадники зухвало відповіли на погрозу вигнати "понаїхавших" росіян з окупованого півострова

У Раді Федерації РФ гнівно відреагували на погрозу України депортувати з території окупованого Криму російських громадян, які приїхали на півострів.

Заяву зробив сенатор від анексованого Криму Сергій Цеков, передає РІА "Новости".

Раніше міністр з питань реінтеграції окупованих територій Олексій Резніков заявив, що Україна розглядає кілька сценаріїв деокупації Криму, в тому числі і примусову депортацію російських громадян, які заїхали на півострів після окупації.

Колаборант Сергій Цеков закликав не звертати увагу на подібні заяви української влади і заявив, що окупований Крим нібито ніколи не повернеться до складу України.

"Київська влада сама не вірить в те, що говорить. Їх чергові примітивні вигадки не заслуговують абсолютно ніякої уваги. Подібна риторика розрахована для внутрішнього користування і загравання з націоналістами. Київській владі пора заспокоїтися. Крим ніколи не повернеться в чужу йому Україну", - підкреслив підконтрольний Кремлю сенатор від Криму Сергій Цеков.

Ще однією гнівною заявою "відзначився" депутат Держдуми РФ Руслан Бальбек. Як заявив колаборант, Захід нібито "плювати хотів" на бажання України повернути окуповані території.

"Черговий танець з шаблями у виконанні високопоставленого українського чиновника, мовляв ми всіх, хто не приїхав через Україну, депортуємо, не залишимо жодного шансу. Крим не їхній, і українським вже не стане, а в маячню типу "ми повернемося" вже не вірять навіть на Заході", - підкреслив Бальбек і додав, що Захода вистачає тільки на санкції щодо РФ і висловлення стурбованості.

Раніше ми розповідали, що український телеканал потрапив у скандал з "російським" Кримом.