RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

Всі новини

Доктор Комаровський пояснив, що має сказати Зеленський українцям на Новий рік: відео

Після того, як стало відомо, що наступний раунд переговорів президента США Джо Байдена з президентом РФ Володимиром Путіним відбудеться після Нового року, український лідер Володимир Зеленський має звернутися до співгромадян зі словами про те, що загроза нападу Росії відстрочена і ніхто їх бомбардувати не буде.

Про це відомий педіатр Євген Комаровський заявив в ефірі телеканалу "Україна 24".

"Кожного божого дня з усіх прасок нам розповідають, що війна буде. Весь народ хоче, щоб до нього по-людськи, по-материнськи чи по-батьківському звернувся "батько нації" і сказав, хлопці, спокійно зустрічайте (Новий рік. - Ред. .), ми працюємо. Представники влади кажуть зовсім протилежні речі (про загрозу війни з Росією. - Ред.)", - нарікає відомий медик.

Він підказав Зеленському слова, з якими глава держави має звернутися до співгромадян:

"Оскільки Путін заявив, що на початку січня у них якісь переговори будуть з НАТО та Байденом, то я готовий привітати всіх жителів країни з тим фактом, що до Нового року, швидше за все, нікого не бомбитимуть", - заявив Комаровський.

Нагадаємо, "Апостроф" повідомляв, що НАТО підвищило бойову готовність сил швидкого реагування: 40 тисяч спецназівців напоготові.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Політика
Теги: