RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 травня

Всі новини

"Все це маячня", - депутат Бориспільської міськради назвав фейком звинувачення у крадіжці Дніпра

Депутат Бориспільської міськради Дмитро Сулима прокоментував звинувачення у крадіжці лісу та частини Дніпра у Воронківській громаді.

На своїй сторінці у Facebook він написав, що такі заяви є фейком.

"Про поширення неправдивої інформації про мене, якісь кримінальні справи, намиви піску та повернення річки Дніпро у зворотному напрямку... Це все маячня, а точніше добре проплачена і повністю викривлена історія", - пише він.

За словами депутата, "все перевернуте з ніг на голову".

"Вже кілька років йдуть суди щодо повернення вкрадених у Вороньківської громади земель за підробленим рішенням Донецького суду. Мною були направлені звернення до правоохоронних органів, які порушили кілька кримінальних справ та звернулися до суду для того, щоб повернути громаді вкрадені ділянки. Це навіть не ділянки, а частина річки Дніпро із заплавою. Спочатку пропонували домовитися, потім погрожували... Зрештою зрозуміли, що нічого не вийде і вирішили сказати, що це все зробив я", - стверджує Дмитро Суліма.

Таку тактику депутат Бориспільської міськради назвав смішною та безперспективною. За його словами, він уже захопив ці ділянки – а це 68 га – і вони, в будь-якому разі, будуть повернуті громаді.