RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

Всі новини

"Наш край" увійшов до п'ятірки партій-переможців на виборах в ОТГ

Перемогу на виборах в об'єднаних територіальних громадах отримали партії БПП "Солідарність", "Батьківщина", "Аграрна партія" та "Наш край".

За результатами паралельного підрахунку голосів, проведеного партійними штабами, 108 переможців, або 53,73%, на посади голів ОТГ - висуванці, члени партії або кандидати, які йшли за підтримки партії "Блок Петра Порошенка "Солідарність".

Також на виборах голів ОТГ перемогли представники "Батьківщини", "Нашого краю" та партії "За конкретні справи".

"Кандидати від ВО" Батьківщина "за попередніми даними, лідирують в 10 ОТГ, "Аграрної партії" – 5 ОТГ, партії "Наш край" – в 5 ОТГ, "За конкретні справи" – 3 ОТГ, "УКРОП", "Радикальна партія" і "Сила людей" - по 1 ОТГ", - додали в БПП.

У п'ятірці лідерів за кількістю обраних депутатів також Аграрна партія, "Наш край" і партія Ляшка. Так, за результатами підрахунку половини бюлетенів партія БПП отримує не менше 600 депутатських мандатів. ВО" Батьківщина "- 520, Аграрна партія - 221, "Наш край" - 102, Радикальна партія - 93.

Як відомо, у неділю, 29 жовтня, в 201 ОТГ в Україні проходили вибори депутатів, міських і селищних голів. Вибори відбулися у всіх областях країни.