RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

​Скоцик звинуватив владу у використанні адмінресурсу

Влада готова боротися з конкурентами будь-якими способами - це показали вибори, які пройшли минулими вихідними.

З такою заявою в ефірі OBOZTV виступив лідер Аграрної партії України Віталій Скоцик.

«Аграрна партія на виборах 29 дев'ятого квітня боролася як з «мішками грошей» так званої опозиції, так і з адмінтиском. Наші конкуренти платили кандидатам по 15-30 тисяч гривень, щоб вони відмовилися від кампанії, не кажучи вже про роздачу грошей виборцям», - підкреслив політик.

Крім того, під час передвиборної гонки Аграрна партія України заявляла про те, що кандидатів від політичної сили шантажували і навіть залякували фізичною розправою.

Скоцик наполягає на тому, що більшість партій парламенту не мають в своїй основі ніякої структури. Не має її і БПП, який на відміну від інших політичних сил може замінити її адміністративним ресурсом, говорить він.

«Партія влади використовувала адмінмашіну на повну. Хочу підкреслити, що голови держадміністрацій вже не держслужбовці, а політичні призначенці, так що БПП використовував структуру держадміністрацій замість відсутньої партійної. Перемога наших кандидатів і стабільне зростання нашого рейтингу - це підтвердження того, що опір старої політичної системи вже не переможе політичну самоорганізацію», - резюмував лідер Аграрної партії.

Нагадаємо, 29 дев'ятого квітня відбулися вибори в ОТГ в 17 областях України. За попередніми підрахунками симпатії виборців розподілилися наступним чином: "Батьківщина" - 35%, БПП - 27%, Аграрна партія України - 15%.