Політологи пояснили високі показники Тимошенко

Політичний експерт Денис Гороховський вважає, що вже сьогодні можна говорити про ім'я наступного президента, якщо вибори пройдуть чесно.

Про це він заявив в коментарі Інституту публічної політики та консалтингу.

"Про це свідчить спільне дослідження трьох соціологічних центрів. За їхніми даними, одноосібним лідером перегонів є Юлія Тимошенко з 21% підтримки. Але важливо звернути увагу не тільки на високий рейтинг Тимошенко, а й на те, що вона єдиний політик, який має високу підтримку у всіх регіонах України. це свідчить про те, що саме вона може стати тим президентом, який об'єднає країну. І саме на це розраховують її виборці ", - переконаний експерт.

Результати дослідження показують, що в другому турі лідер "Батьківщини" перемагає будь-якого суперника.

У свою чергу, політтехнолог Андрій Золотарьов не радить Тимошенко передчасно святкувати перемогу. На його думку, команді "Батьківщини" необхідно не допустити фальсифікацій під час голосування і підрахунку бюлетенів.

Він зазначає, що Юлія Тимошенко має надпотужну тенденцію до зростання і вже є лідером підтримки у всіх регіонах, крім Донецької області. Також ніхто з опонентів не може конкурувати з лідером електоральних симпатій на рівні програм.