RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

Не п'є, не курить: психолог пояснив, чому бабусі й тітки в захваті від Зеленського

Шоумен Володимир Зеленський, який офіційно не заявляв про свою участь в президентських виборах, вже має чималу підтримку серед жінок за 40, оскільки підтримує імідж хорошого хлопчика, який не може не подобатися.

Таку думку в інтерв'ю "Апострофу" висловив політичний психолог Валентин Кім.

"Якщо розбити ключове ядро, яке його підтримує – це молодь Півдня і Сходу. Не можна сказати, що це його ядерний електорат, але там підтримка досить серйозна, а якщо брати за статевою ознакою, то Зеленський більше подобається жінкам, у яких сини приблизно в цьому ж віці – це бабусі, це тітоньки. Тому що Вова Зеленський – це хороший хлопчик, дивишся на нього і розумієш, що він не п'є, не курить, досяг успіху, він заробляє, ним можна похвалитися перед сусідами, і коли жінка дивиться на екран телевізора і бачить Зеленського, вона передбачає, що це можливо майбутній президент України, і у неї є відчуття, що його мама ним пишається. У цьому плані він – хороший син, а хороші сини всім подобаються. Тут підтримка може бути: у нас жінки в цілому найактивніша електоральна частина – особливо літні люди і жіноча частина. Вони найчастіше голосують, готові пожертвувати часом, з сусідками посваритися, довести свою точку зору і від них залежить дуже багато", - розповів він.

Детальніше про психологічний портрет можливого кандидата в президенти Володимира Зеленського, читайте в матеріалі "Апострофа": Зеленський - заручник образу, врозріз з яким йому доведеться діяти, - політичний психолог.