У Гриценко пообіцяли "захищати" голоси українців на виборах

"Громадянська позиція" Анатолія Гриценка зробить все можливе, щоб виборчий процес і день голосування пройшли прозоро, без фальсифікацій і чесно.

Про це лідер партії заявив під час прес-конференції.

"Наша команда убезпечить результати. Ми знайдемо рішення, щоб люди відчували себе впевнено і знали, що кожен голос буде захищений", - сказав Гриценко.

Голова Європейської партії України Микола Катеринчук, який буде відповідати в штабі Гриценка за юридичний супровід усього виборчого процесу, зазначив, що в день голосування по всій Україні буде задіяно 500 000 чоловік в складі виборчих комісій, і більше 2 мільйонів - в якості спостерігачів. Тому важливо об'єднати людські ресурси, щоб забезпечити достатню кількість спеціально навчених людей від об'єднаної демократичної опозиції, які виявлятимуть і фіксують порушення в рамках чинного законодавства.

Катеринчук додав, що вже зараз будуються мережі скуповування голосів виборців по всій країні.

"Я впевнений, що всі, хто розраховують на скупки, отримають сюрприз на цих виборах. У нас є технологія виявлення таких мереж. Ми маємо намір їх відслідковувати і притягати до кримінальної відповідальності тих, хто буде порушувати виборче законодавство, скуповуючи голоси", - заявив Катеринчук .

Лідер "Громадянської позиції" Анатолій Гриценко в свою чергу підкреслив, що його команда не допустить фальсифікацій на виборах, так несе нову мораль і нові цінності.