Під штаб Зеленського в Києві прийшов натовп протестуючих: що відомо

У Києві під офісом кандидата у президенти України Володимира Зеленського відбувається масовий протест.

Про це стало відомо, зокрема, з онлайн трансляції на сторінці Facebook команди Зеленського.

Як зазначається, під штаб прийшли люди, які тримають плакати "Зрадників України – за грати". Також вони принесли із собою валізи із написами "Чемодан вокзал Росія". На валізах також вказані прізвища, зокрема, Ахметова та Свинарчука.
У штабі Зеленського стверджують, що на них чиниться інформаційний тиск задля того, щоб спровокувати негатив.

"Ми стараємося не реагувати на все, що відбувається", - наголосив коментатор.

За словами члена Зе!Команди, натовп складається переважно з людей похилого віку та студентів.

Оновлено. Пізніше виявилося, що під штабом Зеленського проходили два мітинги. Один зібрав блогер Мирослав Олешко, на другий же прийшли невідомі хлопці спортивної статури, які не могли пояснити, навіщо зібралися біля штабу кандидата.

У поліції також повідомили, що між учасниками мітингів сталася невелика бійка, коли група хлопців підійшла до мітингувальників, які тримали плакати і порвали їх. Організаторів бійки затримали.

Близько 19 години мітинг було завершено.

Тим часом стало відомо, що заявку на мітинг подали 3 організатори: "Український комітет по боротьбі з корупцією", "Спілка офіцерів України" та голова Всеукраїнської профспілки сфер комп’ютерної та інформаційної технологій.

У заявці йдеться, що мета мітингу – "захист трудових прав громадян та боротьба з корупцією", а також "захист конституційних прав". Акція заявлена безстроковою.

Варто зауважити, що жодних вимог до Зеленського мітингуючи наразі не озвучували. З офісу кандидата до людей також ніхто не виходив.

В Нацполіції заявляють, що ситуація на місці події спокійна. Там перебувають співробітники поліції, які стежать за дотриманням правопорядку.

За матеріалами Української правди

Як повідомляв "Апостроф", безпосередньо перед мітингом у Зеленського заявили про підготовку провокації.