Лідер "Національного Корпусу" Андрій Білецький розповів про своє ставлення до дебатів

Ні особисто народний депутат Андрій Білецький, ні "Національний корпус" не мають наміру бути присутні на дебатах між кандидатами в президенти 19 квітня, оскільки "все, що вони хотіли почути від чинного президента, той вже сказав".

Про це заявив лідер партії "Національний Корпус" в ефірі телеканалу ZIK.

"Мені особисто як людині не цікаво бути присутнім на дебатах. І я можу заявити, що і "Національний Корпус" не буде присутній, хоча цього багато хто очікував. За попередні два місяці ми вже отримали чітку відповідь від Порошенка. Він чітко проартикулював, що такі "любі друзі", як Свинарчуки, в тюрму не підуть", - заявив Білецький.

Лідер "Національного Корпусу" підкреслив, що формат, в якому планують провести дебати, - на стадіоні - влаштовує обох кандидатів, проте це не дасть очікуваних відповідей самим виборцям.

"Цей формат абсолютно влаштовує обидві сторони. І хоча місце проведення дебатів одне, насправді ніхто нікого так і не почує. Єдиного формату дебатів ми не побачимо. Це будуть два різних шоу", - прокоментував політик.

19 квітня, в Києві на НСК "Олімпійський" відбудуться дебати між кандидатами в президенти України, які вийшли у другий тур, - Володимиром Зеленським та Петром Порошенко. Захід має розпочатися о 19:00. Стадіон вже підготували до приїзду політиків. Зокрема, там встановили дві різні сцени - для кожного з кандидатів окремо.

Два місяці поспіль прихильники політичної партії "Національний Корпус" вимагали від президента Порошенко взяти під особистий контроль ситуацію в "Укроборонпромі" і посприяти залученню до відповідальності всіх високопоставлених учасників схеми по розкраданню коштів української армії, про яку стало відомо після розслідування ЗМІ. У зв'язку з цим "Національним Корпусом" було проведено близько двох десятків мітингів в різних куточках України, проте вони не принесли очікуваного результату. За словами самого Петра Порошенка, він не має права втручатися в ситуацію з "Укроборонпромом", оскільки винність або невинність учасників злочинної схеми повинна бути встановлена судом.