Кандидатом від партії "Слуга народу" по 95-му округу став доктор філософії

В п'ятницю, 21 червня, партія "Слуга народу" висунула кандидатом у народні депутати України по 95-му округу 41-річного доктора філософії в галузі держуправління Олександра Горобця.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

"Досі я не був у якійсь з політичних партій, бо у жодній не вбачав реального прагнення змінити життя людей на краще. Сьогодні я - в команді Президента України Володимира Зеленського, бо прагну, щоб зміни в Україні стали реальними. Задля цього до парламенту мають прийти порядні та чесні люди", - зазначив він.

Як відомо, кандидат від партії "Слуга народу" по 95-му округу Олександр Горобець народився у Білій Церкві Київської області, тривалий час жив у Вишневому, наразі мешкає у Софіївській Борщагівці.

Ступінь доктора філософії в галузі держуправління він отримав у 2009 році в Міжнародній кадровій академії.

Горобець має також ступінь магістра за спеціальністю "Фінанси" (Київський національний економічний університет), ступінь магістра державного управління (Національна академія державного управління при Президентові України) і ступінь магістра правознавства (Чернівецький національний університет імені Федьковича).

Показово, що кандидат від партії "Слуга народу" Олександр Горобець є експертом у сфері земельних ресурсів і містобудівного кадастру. Тривалий час він працював у ДП "Центр державного земельного кадастру при Державному комітеті України по земельних ресурсах", зокрема на посаді першого заступника генерального директора і заступника директора департаменту – начальника управління містобудівного кадастру Київської обласної державної адміністрації.

На цьому ж 95-му окрузі вже зареєстрований клон - однофамилець Горобця. Щоб заплутати виборців, двійник кандидата від партії "Слуга народу" вже "працює" на поле конкурента - на сайті ЦВК він зазначений, як віце-президент нещодавно створеного благодійного фонду під назвою "Слуга народу".