Кандидат від "Слуги народу" на 142 окрузі погодився співпрацювати з ОПЗЖ - блогер

Блогер з Одеси Олексій Зотов оприлюднив інформацію про те, що кандидат по 142 округу Руслан Плохий намір об'єднатися з Сергієм Димитрієвим заради перемоги на виборах.

Мова йде про компрометуючелистування дружини кандидата від ОПЗЖ Димитрієва Христини з місцевим блогером, якому вона зізнається, що їх штаб готовий взаємодіяти зі штабом Руслана Плохого, висунутого від партії "Слуга народу".

"Коли я це побачив, сказати, що ... здивувався - не сказати нічого. Я відкрито підтримую Володимира Зеленського, адже країні потрібні зміни, але Руслан Плохий перейшов усі межі розумного", - написав Зотов.

"Листування дружини кандидата від ОПЗЖ Сергія Димитрієва і Володимира Савицького в "Слузі народу". Ще раз: ОПЗЖ об'єднався зі "Слугою народу" на 142 окрузі. Я думав, що дно пробито, але знизу постукали", - заявив Зотов .

Примітно, що дружина кандидата Христина Димитрієва говорить про те, що їх штаб навіть згоден на те, щоб у виборах виграв Руслан Плохий, і це при тому, що "Опозиційна платформа - За життя" і партія "Слуга народу" ідеологічно несумісні.

Раніше була інформація про те, що кандидат Руслан Плохий підготував ряд судових позовів на ЗМІ, які опублікували відомості, що загрожують його політичної діяльності.