Модник прийшов на вибори: соцмережі повеселило фото скандального екс-нардепа

У мережі з'явилось фото, як голосував на виборах скандальний народний депутат Володимир Парасюк - він прийшов на дільницю у яскравому спортивному одязі відомого бренду.

Фотографію нардепа опублікував відомий український музикант, засновник творчого об'єднання FamiliaPerkalaba, Олег Гнатів (MoxPerkalaba) на своїй сторінці у Facebook.

Він розкритикував зовнішній вигляд депутата та згадав його скандальні "заслуги" – напади на людей, зокрема правоохоронців, та образи, які дозволяв собі Парасюк, коли в нього була депутатська недоторканність.

"Рагуля з села ше якось можна вивезти, а село з рагуля ("ні" – ред.). Треба бути крайнім биком,щоб носити все однієї фірми. У нього ж і кросівки і кепка і чулки Puma. Інтернат …", - написав музикант.

Також музикант нецензурно запитав у друзів по соцмережі, чи пройшов Парасюк до нового складу парламенту, таким чином висловивши іронію щодо результатів позачергових виборів та багаторічної співпраці нардепа з бізнесменом Ігорем Коломойським, про яку казали в ЗМІ.

Як повідомляв "Апостроф", 21 липня президента України Володимира Зеленського сфотографували в смішному вигляді під час його виходу з кабінки для голосування на виборах до Верховної Ради.