Зривали зустріч з кандидатом: активісти розповіли про скандал з представниками "ЄС" у Панютинському ВРЗ

Працівники Панютинського вагоноремонтного заводу вигнали із зустрічі кандидата в депутати по округу №179 Юлії Світличної з колективом осіб, яких пов'язують з партією "Європейська солідарність", причиною тому послужила їх поведінка в ході зустрічі.

Про це з місця подій повідомив кореспондент "Східного дозору", передають "Українські новини".

Активісти вважають, що у Харківській області 10 березня було зафіксовано факт грубого порушення виборчого законодавства.

"Як повідомляє з місця подій кореспондент "Східної варти", представники партії "Європейська солідарність" намагалися зірвати зустріч кандидата в депутати по 179 округу Юлії Світличної з колективом Панютинського вагоноремонтного заводу. У відповідь на це колектив заводу проголосував за те, щоб провокатори покинули зал, після чого працівники видворили їх з території Панютинського ВРЗ", - написав "Східний дозор".

На фотографіях видання, видно, як одна з присутніх на зустрічі показує середній палець фотографу, який до неї підійшов. Вона назвалася журналісткою, але відмовилася показувати посвідчення іншим учасникам зустрічі.

Як повідомив "Східний дозор", на фото Наталя Єфименко, яка раніше у себе в Facebook публікувала спільні фото з кандидатом від "Європейської солідарності" в окрузі №179 Вікторією Пташник.

Слід зазначити, що з початку виборчої кампанії спостерігачі фіксували порушення виборчого законодавства в окрузі №179, в тому числі реєстрацію кандидатів-клонів і розповсюдження друкованої агітації, що очорняє одного з кандидатів.