Відомий кардіохірург Тодуров підтримав партію "Наш край", відео

Відомий кардіохірург, директор Інституту серця МОЗ України Борис Тодуров підтримав партію "Наш край".

Про це він заявив на з'їзді партії, який пройшов в Києві.

У своїй промові Тодуров зазначив, що в "Нашому краї" зібралися люди, які близькі до нього за своїм світосприйняттям, моральними якостями та соціальної місії.

"За моїм спостереженням, немає в цьому залі людей, яких на вершину влади вивів соціальний ліфт. Є люди, які пройшли соціальні сходинки, приблизно такі, як я пройшов - від простого медбрата до керівника найбільшого кардіохірургічного центру на сьогодні. Мені це дуже імпонує. Я розумію що ми з цими людьми однодумці, ми говоримо як професіонали на одній мові. Я розумію, що ці люди, коли вони прийдуть і стануть депутатами, мерами, головами адміністрацій, будуть працювати для людей. Тому що вони вийшли ось звідти, пройшли всі щаблі й знають, що потрібно сьогодні людям", - зазначив Борис Тодуров.

На думку відомого кардіохірурга, істотною проблемою України є саме те, що люди потрапляють у владу на "соціальному ліфті" замість "соціальної драбини".

"Я вважаю, що це велика біда в останні роки - соціальний ліфт, коли хлопчики 22-23 років з рюкзачками, без "зеленого поняття" про професіоналізм, раптом стають великими чиновниками, приймають державні рішення, керують галузями", - зазначив Тодуров.

Як повідомлялося раніше, на з'їзді партії "Наш край" прийняли рішення йти на вибори до рад усіх рівнів і затвердили програму "12 кроків для розвитку рідного краю".