RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

7 травня

Всі новини

"Наш край" висуває Євгена Червоненка на вибори в Одесі

Міністр транспорту і зв'язку України (2005), голова Запорізької ОДА (2005-2007) Євген Червоненко йде на місцеві вибори в Одесі разом з партією "Наш край".

Про це повідомили на з'їзді партії, який пройшов в Києві.

Євген Червоненко приєднався до команди "Нашого краю" і братиме участь в місцевих виборах в Одесі. У своїй промові Червоненко заявив, що має намір продовжити розвиток Одеси як логістичного центру, чиї доходи істотно впали за останні роки.

"Одеса - це наш останній логістичний центр. Я вам хочу сказати, що при Кирпі і при мені транзит тільки через Україну приносив мільярди доларів - без газової труби. Сьогодні 120 млн", - зазначив він.

На його думку, "Наш край" об'єднав навколо себе людей справи.

"Тут є люди яким можна потиснути руку і які щось зроблять, а не просто скажуть: а що мені за це буде? Розумієте, сьогодні країна тримається на ось цих людей", - зазначив Євген Червоненко.

Він висловив подяку партії за довіру.

"Я вдячний за довіру, я знаю всіх цих людей і знаю, чого від них чекати. Вони перевірені часом", - зазначив Євген Червоненко.

Як повідомлялося раніше, на з'їзді партії "Наш край" прийняли рішення йти на вибори до рад усіх рівнів і затвердили програму "12 кроків для розвитку рідного краю". На Сумщині "Наш край" веде на вибори член Політради, народний депутат Андрій Деркач. У Дніпрі разом з партією йде мер міста в 2000-2014 Іван Куліченко, а в Києві - народний депутат Сергій Шахов.