RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

Місцеві вибори можуть завершитися перемогою Тимошенко та провалом "Слуг народу" - експерт

"Слуги народу" можуть не отримати жодного мера у великих містах та завести в місцеві ради другу-третю за чисельністю фракцію. А команда Юлії Тимошенко може показати найкращий результат і отримати перспективи на загальнонаціональному рівні.

Про це у Facebook пише політичний експерт Дмитро Корнійчук.

"Стомившись від "тиранії клоунів" і балагану непрофесіоналізму, українці хочуть бачити при владі компетентних та професійних управлінців. Тому мільйони людей готові на місцевих виборах голосувати за "Батьківщину", знаючи що за цією командою стоїть такий професіонал, як Тимошенко", – констатує політолог.

За його словами, роботу "нових облич" українці "відчувають на власних гаманцях" – рівень життя погіршується, тарифи зростають. Людей обурює, що нова влада "дерибанить" країну, розпродає землю та стратегічні підприємства, заробляє на епідемії коронавірусу. Суспільству потрібні лідери, "які зможуть дістати країну з дна".

"По суті, в Україні Тимошенко – єдиний політик, який має реальний досвід управління країною (двічі прем’єр-міністр), глибинне розуміння економічних процесів, чіткий покроковий план виводу України з кризи. І найголовніше – Тимошенко об’єднує всю країну своєю чіткою проукраїнською позицією. І є єдиним лідером, для якого в пріоритеті добробут людей і національні інтереси", – вважає Корнійчук.

Він додав, що місцеві вибори покажуть реальний рівень підтримки президента та його політичної сили, найімовірніше за результатами перегонів "постане питання дострокових парламентських та президентських виборів, на яких Тимошенко та "Батьківщина" матимуть найкращі шанси".

Партія Юлії Тимошенко йде на вибори під гаслом "Єдина надійна команда". "Батьківщина" заявила про намір висунути до місцевих рад в усіх регіонах більше 45 тисяч кандидатів. На усіх виборах ОТГ із 2014 "сердечні" незмінно посідали перше місце за кількість депутатів, обраних від партій.