Без заторів і з чесними тарифами: "Батьківщина" презентувала свою програму щодо Києва

Київська організація партії "Батьківщина" презентувала свою передвиборну програму, яка має назву "Київ заслуговує на краще!"

Документ містить 10 пунктів, передає прес-служба партії.

Так, у партії Юлії Тимошенко планують провести масштабний аудит столиці, щоб у подальшому раціонально використовувати ресурси і бюджет Києва на користь киян. Аудит стосуватиметься і технічного стану будинків. У партії вважають, що місто має розпочати програму капітальних ремонтів застарілого житла за рахунок бюджету.

Команда "Батьківщини" планує встановити справедливі тарифи на комунальні послуги та забезпечити безперебійне постачання тепла і гарячої води.

Передбачається запровадження муніципальної програми медичного страхування киян.

Щоб позбутися заторів, у "Батьківщині" планують удвічі збільшити кількість сучасного громадського транспорту (переважно трамваїв), прибравши маршрутки.

"Ми знаємо, як зробити Київ однією з кращих столиць Європи та світу. Це буде місто, у якому хочеться жити та працювати. Ми це зробимо", – зазначено у програмі київської "Батьківщини".

Презентуючи програму, кандидат в мери від "Батьківщини" Олексій Кучеренко наголосив: "Київ перебуває в потужній та системній управлінській кризі. Вона пов’язана із непрофесійною та неефективною владою. Пріоритет нашої команди – безпека та комфорт проживання в місті для киян".

Олексій Кучеренко, який був міністром житлово-комунального господарства в уряді Юлії Тимошенко, очолив список київської "Батьківщини". До першої п’ятірки кандидатів у депутати Київради також увійшли голова Київської міської "Батьківщини" Віталій Нестор, правозахисник Денис Москаль, експерт з державної політики щодо розвитку підприємництва Олександра Кужель і педагог Ольга Гoцуляк.