RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Вадим Рабинович розповів про фальсифікації влади з реєстрацією кандидатів ОПЗЖ на вибори: відео

Представники влади готують фальсифікації на виборах в регіонах, щоб не допустити перемоги опозиційних кандидатів.

Про це заявив народний депутат України, співголова фракції "Опозиційна платформа - За життя" Вадим Рабинович.

"У нас проходив процес ... Ні, не виборів, а тільки реєстрації кандидатів. Я вже бачу, якими брудними будуть нинішні "зелені" місцеві вибори. Адже тільки реєстрація кандидатів показала безпрецедентний рівень фальсифікацій з використанням адмінресурсу, в тому числі, судової системи", - підкреслив він.

Парламентарій заявив, що "мета влади - не допустити до гонки невигідних кандидатів, і - в першу чергу – перемоги "ОПЗЖ", яка лідирує в більшості регіонів". На підтвердження Вадим Рабинович навів ряд прикладів.

"Спеціальні емісари в областях те і робили, що створювали проблеми для "Опозиційної платформи - За життя". У виборчкомі Волноваського району Донецької області були сфальсифіковані реєстраційні документиПЗЖ" (вже займається поліція). Аналогічна ситуація із застосуванням махінацій зафіксована в Миколаєві, Луганську, Полтаві та інших містах - я не буду перераховувати - не вистачить відведеного на виступ часу", - зауважив політик.

Співголова фракції "ОПЗЖ" нагадав, що і "попередня влада вигадували хитрощі", але "нинішня пішла найпростішим шляхом - її представники підробляють документи, залучаючи суди".

"Десятки кримінальних справ, підробки, кримінальна відповідальність - йдуть на все, аби не допустити до виборів кандидатів відПЗЖ", - обурився депутат.

Вадим Рабинович звернувся до представників влади, звинувативши їх у позбавленні права голосу жителів Донбасу: "Панове "зелені", ви вже позбавили права вибору сотні тисяч людей в Луганській і Донецькій областях, забувши, що вони голосували за вашого президента. Вам мало, ви хочете позбавити права голосу людей в інших областях! Попереджаю всіх, хто порушує закон на місцях: ця "зелена" влада - ненадовго, за свої діяння вам доведеться відповідати за законом!".

Політик також звернувся до виборців із закликом "не вірити, красивим, але порожнім обіцянкам".

"Зелені" заявили, що вони мають право на помилку. Але ми більше не маємо права вірити красивим, але порожнім обіцянкам! Нам необхідно йти вперед і справлятися з викликами через дії "зеленої" влади, некомпетентного уряду і відсутності реакції на це президента!.. Те, що твориться в період виборчої кампанії, - це мотивація прийти на виборчі дільниці і проголосувати за тих, хто зупинить руйнування країни, продаж іноземцям, за тих, хто відродить літакобудування, космічну галузь, суднобудування! Упевнений: ми зможемо і пройдемо цей важкий шлях до перемоги!" - резюмував Вадим Рабинович.