RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

30 квітня

29 квітня

28 квітня

27 квітня

Всі новини

В ОПЗЖ заявили про тиск Арахамії на ЦВК з метою вплинути на результат виборів в Миколаєві

Глава фракції "Слуга народу" Давид Арахамія тисне на ЦВК, намагаючись скасувати реєстрацію Миколаївського міського списку ОПЗЖ.

Про це йдеться в заяві "Опозиційною платформи - За життя".

"Представник партії влади Д. Арахамія "нагинає" ЦВК, щоб не допустити найбільшу опозиційну партію на вибори до Миколаївської міської ради.

Суди вже двох інстанцій в Миколаєві та Одесі встановили факт законності реєстрації нашої партії, незважаючи на тиск і те, що заяву про зняття з виборів Миколаївського списку ОПЗЖ подала правляча партія "Слуга народу".

Партія "Слуга народу" стрімко втрачає рейтинги, а сам Д. Арахамія заявив, що для правлячої партії "буде корисно програти на місцевих виборах". Проте, користуючись "телефонним правом", Д. Арахамія тисне на ЦВК з метою прийняття незаконних рішень про скасування реєстрації Миколаївського міського списку ОПЗЖ і політичної розправи - розпуск нормально працюючої Миколаївської міської виборчої комісії.

Ми заявляємо, що подібні дії є протизаконною спробою фальсифікувати вибори в Миколаєві.

Ми закликаємо ЦВК не піддаватися політичному тиску з боку правлячої партії і не приймати рішень, які дискредитують членів Комісії, завдадуть шкоди українській демократії і поставлять під сумнів чесність та прозорість виборчого процесу", - йдеться в заяві партії.