RU  UA  EN

Вівторок, 28 травня
  • НБУ:USD 40.02
  • НБУ:EUR 43.30
НБУ:USD  40.02
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 травня

Всі новини

"Єдина альтернатива хаосу": в ОПЗЖ розкритикували стратегію Зе-влади та розповіли про свою програму

На президентських виборах Володимир Зеленський, а потім на парламентських - "Слуги народу" давали багато обіцянок виборцям, говорили про мир, запевняли, що подолають бідність і працюватимуть для людей. Однак за рік при владі країна опинилася в більшій кризі.

Про це йдеться в заяві партії "Опозиційна платформа - За життя".

"Скандали, корупція, тотальний обман громадян - це все, чим можемо похвалитися нинішня влада. Одне за іншим міняються уряди, але в жодного з них немає програми діяльності і стратегії розвитку... Влада не здатна впоратися з викликами, що стоять перед країною. Не знаючи, як розвивати промисловість, - розпродають стратегічні підприємства, за вказівкою зовнішніх господарів з молотка йде українська земля. Зростає безробіття, і люди, які хочуть жити і працювати в рідній країні, змушені їхати на заробітки, тому що знайти нормальну роботу вдома - неможливо. Продовжує знижуватися рівень життя, зростають тарифи і ціни, посилюється економічна і соціальна криза. У пріоритетах Зе-влада не захист людей і державних інтересів, а сумлінне обслуговування зовнішніх кредиторів. Це все, на що здатні "нові обличчя", - йдеться в заяві.

В "ОПЗЖ" уточнили, що передбачили у програмі своєї діяльності "мир, відновлення економіки, збереження медицини, освіти, краще життя для кожного українця".

"25 жовтня ми все зробимо дуже важливий вибір. І від того, за кого ми виберемо, залежить наше майбутнє. Дуже важливо прийти на вибори 25 жовтня. Дотримуючись запобіжних заходіву період епідемії, обов'язково прийти, проголосувати. Щоб голос кожної громади був почутий, щоб професійна команда разом з вами будувала і розвивала рідну для кожного край. 25 жовтня ми всі разом дамо старт змінам на краще по всій країні", - йдеться в заяві.